2009.10.23. 15:32 ReklámFail

Szavazz a legszarabb sztriptíz reklámra!

Mutatok most nektek 4 tv reklámot, döntsétek el ti, melyik a legalja az indulók közül. Mindegyik egy-egy helyi sztriptíz klub hirdetése, és biztosak lehettek benne, hogy egyik szörnyűbb, mint a másik.

1. Valley Ball
Az első video Los Angelesből való, mell-központú reklám, szegényes színészi játékkal. A plasztikai sebészeten fekvő csaj mellfeltöltését a doktor kicsit elméretezi, mert fejben máshol jár... hol máshol, hát a Valley Ball-ban. Sebaj, így legalább a nő építhet sztriptíz karriert.
A pormaszkban operálás már csak hab a tortán.

Van még. Katt a továbbra!

2. J's Place
Második helyszínünk Texas. A szpot ígérete szerint náluk van mindenből a leglegleg a városban. A szerény "legszebb lányok" kifejezés pedig egyenesen újraértékelteti velünk a szépségről, és gyakorlatilag a lányokról alkotott képünket is.

3. Gallagher's 2000
A 2000-ből már sejteni lehet, hogy itt valami futurisztikus dolog következik. A New York-i klub sci-fi videoja szerint a földönkívüli lények legnagyobb vágya, hogy bögyös földlakók táncoljanak az ölükben, már ha van nekik olyan. Miből gondolják, hogy egy fejlettebb faj, aki már átutazta az univerzumot, táncoló meztelen embernőket akar nézegetni? Nem lehet, hogy inkább ufócsajokat taperolnának otthon?

4. Show Palace
Végül pedig szellemtáncosokat kaptok, Darienből (Wiconsin). A főszereplő nem tudom milyen nemi problémákkal küszködik, hogy van egy 0/24-ben rendelkezésre álló dögös sztripíz szelleme és nem dobálja neki a zöldhasúakat. Vagy totál bekattant már a megfoghatatlan csajtól... akkor viszont menne a fene a Show Palace-ba.

via


A blogról

Nem épp reklámszociológia a blog témája. Kerül ide minden, ami félresikerült reklám, hirdetés, plakát vagy cégtábla... legyen az szándékos, véletlen, vagy akár photoshop :)

Ha tudsz hasonlót, ami nálad is kiverte a biztosítékot, küldd el a reklamfail@gmail.com-ra!
süti beállítások módosítása