2010.01.11. 13:13 ReklámFail

Snuggie-kultusz

Élje át Ön is a Snuggie-kultuszt! - szugerál minket mostanság a topshop. Nem mondod, hogy te nem tudod mi az a Snuggie? Hogy lesz ebből így nálunk is kultusz? Elárulom, ez egy hétköznapi pléd, pokróc karokkal. De az ő bemutatójukban valahogy jobban hangzik: 

"Amerikában több mint 4.000.000 darab kelt el, próbálja ki Ön is, milyen a kényelmes, puha és meleg Snuggie, ujjakkal ellátott takaróban olvasgatni, TV-t nézni vagy akár a hűvösebb nyári estéken a kertben üldögélni!"

Ha megnézitek a videót, egy kérdés fog azonnal és mélyen belétek hasítani: hogyan létezhettem eddig enélkül? (a magyar verziót nem találtam meg youtube-on)

A találmány természetesen zseniális, a reklám is kellően szar, mégsem ezért raktam most ki. Hanem, mert pihent agyú amcsik csináltak belőle egy marhajó paródiát :)


És amikor már azt hiszed, hogy ennél több már nem is kell, akkor megmutatom, hogy létezik még belőle kétszemélyes változat a romatikázáshoz, kezeslábas kutyáknak, takaró a nyugágyra, vállpántos törölköző és modern kaftán is. Aki beszerezte ezekből mindet, küldjön már egy beöltözött családi fotót! :) 

via:infomercial-hell


A blogról

Nem épp reklámszociológia a blog témája. Kerül ide minden, ami félresikerült reklám, hirdetés, plakát vagy cégtábla... legyen az szándékos, véletlen, vagy akár photoshop :)

Ha tudsz hasonlót, ami nálad is kiverte a biztosítékot, küldd el a reklamfail@gmail.com-ra!
süti beállítások módosítása