2009.11.24. 17:28 ReklámFail

Mell-zseb

Hölgyeim! Itt a forradalmian új Titkos Tatyó. Egy újabb világmegváltó találmány. Nincs többé szükség a retikülökre, hatalmas malaclopó táskákra, minden elfér a szívük felett, amire szükség van. Hogy mi ez? Egy kis színes, vízálló szar szütyő, amit csak be kell tenni a melltartóba, és kész a legújabb spanyol viasz. Persze a használatához lemondásokra szükség lesz, csak azt tudják majd magukkal vinni ami a legfontosabb, viszont cserébe szabad mindkét kezük, és nem kell többé félni, hogy lenyúlják a teljes életüket tartalmazó táskát 2 koktél között.

ugyan... ekkora baromságot. Melyik nő volna hajlandó lemondani a feneketlen táskákról, aminek tartalma örök rejtély a férfi nemnek? Szokták mondani, hogy egy nő táska nélkül nem is nő. Ráadásul nagyobb áldozat lehet a piperéről való lemondás, mint ami plusz hasznot az így felszabadult karok adnak :)

via:infomercial-hell


A blogról

Nem épp reklámszociológia a blog témája. Kerül ide minden, ami félresikerült reklám, hirdetés, plakát vagy cégtábla... legyen az szándékos, véletlen, vagy akár photoshop :)

Ha tudsz hasonlót, ami nálad is kiverte a biztosítékot, küldd el a reklamfail@gmail.com-ra!
süti beállítások módosítása