2009.11.04. 21:17 ReklámFail

H1N1 elleni kézfogás reform

A H1N1 vírustól tartva (és a nem kevés paranoia által megerősítve) sokan már a másik emberrel való személyes kontaktust is próbálják a minimálisra csökkenteni, egy esetleges fertőzéstől való félelem miatt. Szerintük főként a kézfogás a legkritikusabb pontja a mindennapi társas érintkezésnek. A belgiumi Telnet telekommunikációs vállalat most megtalálta a "zseniális" megoldást arra, hogy tényleges testi érintkezés nélkül hogyan lehet mégis barátilag üdvözölni egymást, (lég)kezetrázni a másikkal.

 

 

  

"Feltétlenül szükségünk van egy új féle üdvözlési módra, ugyanis a kézfogás meghatározó momentum a hétköznapi és a politikai életben egyaránt. Az egymás iránti tisztelet, barátság és egyenlőség kimutatásának egy jele a találkozáskor megejtett kézfogás. A jelen helyzetben azt javasoljuk, hogy a hagyományos kézfogást váltsák fel egy imitációval, egy légies kézrázással, ami nem jár egymás tényleges megérintésével. Ennek bemutatására egy szemléltető video-t is készítettünk." - olvasható a komolynak nem egészen mondható sajtóközleményükben.

Egyszerűen röhejes, ha egyáltalán tényleg komolyan is veszi ezt valaki. Engem a Pusztító c. filmben látott köszönésre emlékeztet legjobban az egész.

Nézzétek, és gyakoroljatok:

via


A blogról

Nem épp reklámszociológia a blog témája. Kerül ide minden, ami félresikerült reklám, hirdetés, plakát vagy cégtábla... legyen az szándékos, véletlen, vagy akár photoshop :)

Ha tudsz hasonlót, ami nálad is kiverte a biztosítékot, küldd el a reklamfail@gmail.com-ra!
süti beállítások módosítása