Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2010.02.09. 17:28 ReklámFail

Gyümölcsös szenvedély

Sosem találjátok ki, kinek/minek a plakátja az alábbi gyümölcs kavalkád. Nekem is kellett egy jó pár perc, mire kerestem rá valami érthető magyarázatot. Mert az, hogy szexuális tartalmakkal megáldott gyümölcsökkel utalnak női testrészekre az még oké. Ez már magában is tetszik, de ettől még mindig értetlenül bámulunk egymásra.

Ez kérem egy brazíliai motel plakátja. Brazíliában pedig a 'motel' szó egy olyan pazar szállodát jelöl, ahol rövidebb időre is szokás szobát kiadni, és be lehet jelentkezni egy kellemes menetre az asszonnyal, a barátnővel, titkárnővel stb. Szóval mindenki tudja, hogy akik ide jönnek, azok miért is jönnek, és ezt támogatják is. Pratique hábitos saudáveis (= To perform healthful customs/habits) magyarul valami annyit tesz, hogy egy hely az egészséges/természetes szükségletek elvégzésére. Szóval az eddigiekből felírható brazíl logika: gyümölcsök => természetesség => szex :) 

via:myconfinedspace


A blogról

Nem épp reklámszociológia a blog témája. Kerül ide minden, ami félresikerült reklám, hirdetés, plakát vagy cégtábla... legyen az szándékos, véletlen, vagy akár photoshop :)

Ha tudsz hasonlót, ami nálad is kiverte a biztosítékot, küldd el a reklamfail@gmail.com-ra!
süti beállítások módosítása